Debiteurenbeheer - Incasso - Advies

Debiteurenbeheer
Naast onze praktische en juridische kennis, leggen wij in onze werkwijze     het accent op mensenkennis en diplomatie. De relatie tussen u en uw klant is uiterst waardevol en vaak, wanneer er over niet betaalde rekeningen en klachten wordt  gesproken, zeer kwetsbaar.                   Bij Fortuin Debiteurenbeheer kunt u    erop vertrouwen dat uw klanten in professionele en discrete handen zijn.
 

Iedere ondernemer heeft er van tijd     tot tijd mee te maken: debiteuren die  niet betalen. Dit is een lastige situatie  die  veel ongemak met zich meebrengt,    zoals het vruchteloos uitsturen van aanmaningen, het voeren van   moeizame telefoongesprekken, het aanhoren van vage beloftes waarvan   op voorhand al duidelijk is dat ze niet worden nagekomen.                              Wij bewandelen voor u de juiste juridische wegen wanneer andere middelen niet meer helpen. Als externe partij kunnen wij dit doen zonder    afbreuk te doen aan de kostbare     relatie met uw klant.    

 

Werkwijze
Of u nu uw gehele klantenbestand of slechts een gedeelte daarvan door ons wilt laten beheren; of u nu het gehele traject van debiteurenbeheer wilt uitbesteden of het laatste stadium: bij   ons zijn uw wensen bespreekbaar.

Fortuin Debiteurenbeheer is een kleine onderneming en hierdoor kunnen wij zeer flexibel optreden. Iedere vorm van maatwerk is bespreekbaar, waardoor u  bij ons de service vindt die bij ķw bedrijf past.


 
Vorderingen uit handen geven, is een kwestie van vertrouwen.                  Vertrouwen in de integriteit, betrouwbaarheid, kundigheid     en tact van de expert die u inschakelt.                                   Bij Fortuin Debiteurenbeheer heeft zowel u als uw debiteur  een vast aanspreekpunt. Dit bevordert de vertrouwens-  relatie naar uw klant toe en  werkt bovendien zeer efficiŽnt.           
 
Waarom wordt uw factuur niet betaald?
Een kwestie is nog niet   bevredigend opgelost (60 %)


De factuur is niet / bij de verkeerde persoon aangekomen

Uw klant kan niet betalen (25 % )


 
Wij zouden graag meer vertellen over onze werkwijze, neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek.